Η Εταιρεία με την επωνυμία JUDAH CLUB M.IKE  σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα της www.judahclub.com μέσω της οποίας μπορείτε να ενημερώνεστε για τα προϊόντα μας και να πραγματοποιείτε εξ αποστάσεως τη διαδικτυακή παραγγελία σας.

Με το παρόν έγγραφο  η Εταιρεία καθορίζει τους όρους που διέπουν τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας www.judahclub.com και την αγορά προϊόντων μέσω αυτής της ιστοσελίδας εφεξής οι “Όροι”.

Κάνοντας χρήση της παρούσας ιστοσελίδας ή ολοκληρώνοντας παραγγελία μέσω αυτής συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε με τους παρόντες Όρους και τις Πολιτικές Προστασίας Δεδομένων, επομένως εαν δεν συμφωνείτε, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ιστοσελίδα.

Οι παρόντες όροι λειτουργίας και χρήσης της ιστοσελίδας είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο, ενώ ο χρήστης που επισκέπτεται τον διαδικτυακό τόπο, αναγνωρίζει ότι έλαβε πλήρη γνώση των όρων αυτών, τους αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα και αναλαμβάνει την υποχρέωση τήρησής τους.

Στο πλαίσιο συμμόρφωσης με το άρθρο 4 του π.δ. 131/2003, η Εταιρεία, σας ενημερώνει για τα ακόλουθα:

Την πώληση προϊόντων μέσω αυτής της ιστοσελίδας υπό το εμπορικό σήμα Judah Club διεξάγει η «Judah Club M.IKE»,

Με εδρα :  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22  Τ.Κ. 546 26

ΓΕΜΗ : 144925204000 ΑΦΜ : 800919262

ΔΟΥ Α Θεσσαλονίκης

Εmail : [email protected]

Ε-Shop :

 • Οι Χρήστες μπορούν να προηγηθούν ελεύθερα στην Ιστοσελίδα, όμως δυνατότητα πραγματοποίησης παραγγελίας και αγοράς προϊόντων (“Υπηρεσία”) έχουν αποκλειστικά και μόνον οι δικαιοπρακτικά ικανοί, σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο, Χρήστες. Σε περίπτωση δε παραγγελίας από δικαιοπρακτικά ανίκανο προς τούτο πρόσωπο, η Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της εκτέλεσης αυτής από το πρόσωπο που ασκεί την κηδεμονία ή εποπτεία.
 • Τα προϊόντα που πωλούνται μέσω της Ιστοσελίδας προορίζονται αποκλειστικά για αγορά από τους χρήστες και όχι για μεταπώληση. Σε περίπτωση παραβίασης του ως άνω όρου ο χρήστης υποχρεούται να αποζημιώσει την Εταιρεία για οποιαδήποτε ζημία τυχόν υποστεί εκ της αντισυμβατικής του συμπεριφοράς.

Δικαίωμα Υπαναχώρησής :

 • Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης αναιτιολόγητα, με επιστροφή ολόκληρης ή μέρος της παραγγελίας μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της, πάντα και μόνο με την προσκόμιση του παραστατικού αγοράς ( απόδειξη/τιμολόγιο ).
 • Στην περίπτωση υπαναχώρησης ο καταναλωτής υποχρεούται να αποστείλει τα προϊόντα στην αρχική τους κατάσταση και εφόσον δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις από το προϊόν, δεν εχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν και ούτε έχει πλυθεί.
 • Η επιστροφή γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρίας μας.
 • Για την επιστροφή του προϊόντος απαιτείται το παραστατικό αγοράς, οπότε να μας αποστείλετε αυτό με φωτογραφία σε email ή στη συνομιλία μας στο Instagram/Facebook.
  Όταν λάβουμε το αίτημα σας, θα σας επιβεβαιώσουμε το αίτημα σας.
 • Για παραγγελίες εντός Ελλάδος, θα επικοινωνήσετε με την εταιρεία κουριερ SPEEDEX και θα ζητήσετε αποστολή δέματος με χρέωση παραλήπτη, θα δηλώσετε κωδικό παραλήπτη 184642. Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:
  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22, ΤΚ 54626, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, JUDAHCLUB
  Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων τα έξοδα αποστολής για να μας στείλετε το δέμα είναι του πελάτη και είναι 5 ευρώ τα οποία θα αφαιρεθούν από την επιστροφή χρημάτων στην αξία των προϊόντων που επιστέφετε.
 • Για παραγγελίες στην Κύπρο, θα επικοινωνήσετε με την εταιρεία KRONOS EXPRESS και θα ζητήσετε αποστολή δέματος με χρέωση παραλήπτη, θα δηλώσετε κωδικό παραλήπτη 184642. Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:
  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22, ΤΚ 54626, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, JUDAHCLUB
  Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων τα έξοδα αποστολής για να μας στείλετε το δέμα είναι του πελάτη και είναι 6 ευρώ τα οποία θα αφαιρεθούν από την επιστροφή χρημάτων στην αξία των προϊόντων που επιστέφετε.
 • Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει από μια από τις συνεργαζόμενες τράπεζες μας (Alpha Bank, Eurobank, Εθνικη Τραπεζα, Παγκρήτια Τράπεζα) στη τράπεζα και στο όνομα δικαιούχου και τον αριθμό λογαριασμού (IBAN) στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση του ποσού. Η επιστροφή του ποσού της αξίας των προϊόντων γίνεται μέσα στις επόμενες 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος.  Σε περίπτωση κατάθεσης σε διαφορετική τράπεζα από τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε, γίνεται επιμερισμός  των τραπεζικών εξόδων στο Δικαιούχος (Πελάτης) και τον Καταθέτη ( Judah Club). Το κόστος μεταφορικών της αποστολής της παραγγελίας δεν επιστρέφεται καθώς αφορά αποστολή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς.
 • Για την διαδικασία επιστροφής  χρημάτων σε τράπεζα εξωτερικού το έμβασμα το επιβαρύνεται ο Δικαιούχος (Πελάτης) και όχι ο Καταθέτης (Judah Club).

Αλλαγή Προϊόντος :

 • Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντων εντός Ελλάδος, με την προσκόμιση του παραστατικού αγοράς ( απόδειξη/τιμολόγιο ) η πρώτη αλλαγή έχει δωρεάν μεταφορικά. Η δεύτερη αλλαγή και οι επόμενες, χρεώνονται 3ευρω την φορά. Θα στείλετε πίσω στην εταιρεία μας τα προϊόντα προς αλλαγή με την απόδειξη αγοράς με τις οδηγίες που θα λάβετε μετά την έγκριση της αλλαγής σας.
 • Θα επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας με μήνυμα εμαιλ ή στο Instagram ή Facebook ή τηλεφωνικά στο 2310500320 και θα μας ενημερώσετε για την αλλαγή που επιθυμείτε να κάνετε. Στη συνέχεια θα επικοινωνήσετε με την εταιρεία κουριερ SPEEDEX και θα ζητήσετε αποστολή δέματος με χρέωση παραλήπτη, θα δηλώσετε κωδικό παραλήπτη 184642. Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται μόνο με την εταιρεία που συνεργαζόμαστε και είναι η SPEEDEX COURIER και αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:
  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22, ΤΚ 54626, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, JUDAHCLUB
 •  Όταν παραλάβουμε το δέμα επιστροφής θα γίνει ποιοτικός έλεγχος ώστε να επιβεβαιωθεί ότι τα προϊόντα έχουν όλα τα καρτελάκια σήμανσης, είναι στην αρχική τους κατάσταση, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ούτε έχουν πλυθεί και τότε θα γίνει η ολοκληρωθεί για την αλλαγή σας.  Αμέσως μετά θα σας αποστείλουμε με δωρεάν μεταφορικά  τα νέα προϊόντα στη διεύθυνση που θα μας έχετε υποδείξει.
 • Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντων στην Κυπρο, με την προσκόμιση του παραστατικού αγοράς ( απόδειξη/τιμολόγιο ) η κάθε αλλαγή έχει χρέωση μεταφορικών 6ευρω.
 • Θα επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας με μήνυμα εμαιλ ή στο Instagram ή Facebook ή τηλεφωνικά στο 2310500320 και θα μας ενημερώσετε για την αλλαγή που επιθυμείτε να κάνετε. Στη συνέχεια θα επιβεβαιώσουμε την αλλαγή σας και θα ολοκληρωθεί χέρι με χέρι όταν λάβετε τα νέα σας προϊόντα με την εταιρεία KRONOS EXPRESS.
 • Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής της νέας αποστολής επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου την εταιρεία μας.

Νewsletter:

 • Στα διάφορα σημεία του site (footer, pop up windows κλπ) σας δίνεται η δυνατότητα να γίνετε μέλος του, συμπληρώνοντας το e-mail σας στα ανάλογα πεδία και με αυτόν τον τρόπο γίνεστε συνδρομητής στα newsletter της εταιρείας
 • Σε περίπτωση που επιθυμείτε την διαγραφή του e-mail σας από την λίστα παραληπτών των newsletter, δεν έχετε παρά να πατήσετε στον αντίστοιχο σύνδεσμο που θα βρείτε στο κάτω μέρος του κάθε newsletter.

Πνευματικά Δικαιώματα :

 • Οι διακριτικοί τίτλοι, τα εμπορικά σήματα τα οποία είναι αναρτημένα στο διαδικτυακό τόπο αποτελούν περιουσιακά αγαθά της εταιρείας. Η εταιρεία επιφυλάσσεται να κινήσει αστικές, διοικητικές και ποινικές νομικές ενέργειες εναντίον κάθε παραβάτη των σχετικών όρων.
 • Το σύνολο των κειμένων, οι φωτογραφίες, τα σχέδια, τα εμπορικά και οικονομικά στοιχεία, τα προγράμματα, τα σχέδια άλλων προϊόντων, το λογότυπο (layout) του judahclub αποτελούν αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, του Ευρωπαϊκού και των εφαρμοσμένων διεθνών συμβάσεων, περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
 • Βάσει των ανωτέρω, απαγορεύεται ρητά η ολική ή μερική αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, τροποποίηση και κάθε συναφής ενέργεια επί των ανωτέρω στοιχείων, χωρίς την τυχόν ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της εταιρείας.
 • Σε διαφορετική περίπτωση, οι ως άνω ενέργειες μπορεί να αποτελέσουν προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας, η οποία διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει κάθε θετική και αποθετική ζημία που έχει προκληθεί σε αυτήν σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.

Χρήση Coookies :

 • Τα cookies είναι μικρά αρχεία που ένας ιστότοπος ή ο πάροχος υπηρεσιών του μεταφέρει στους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών σας μέσω του προγράμματος περιήγησης στο Web (εάν το επιτρέπετε) που επιτρέπει στους ιστότοπους ή τους παρόχους υπηρεσιών να αναγνωρίζουν το πρόγραμμα περιήγησης και να καταγράφουν και να θυμούνται ορισμένες πληροφορίες.
 • Χρησιμοποιούμε cookies για να μας βοηθήσετε να θυμηθούμε και να επεξεργαστούμε τα στοιχεία στο καλάθι αγορών σας, να κατανοήσουμε και να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για μελλοντικές επισκέψεις και να παρακολουθήσουμε τις διαφημίσεις.

Επικοινωνία:

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σε σχέση με τους Όρους ή τις Πολιτικές Προστασίας Δεδομένων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας με μήνυμα στα μέσα κοινωνικής
δικτύωσης (social media) Facebook και Instagram στους λογαριασμούς Judah Club και ή μέσω τηλέφωνου ή μέσω email στο [email protected]

 • Στην περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών παρακαλούμε συμπληρώστε την ειδική φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε μας e-mail στo [email protected]
 • Εάν δεν λάβετε άμεση απάντηση στο αίτημά σας (εντός 24 ωρών, εκτός Σαββατοκύριακου) ή κρίνετε ότι το θέμα σας χρειάζεται άμεση εξυπηρέτηση, μπορείτε τότε να επικοινωνήσετε μαζί μας, τηλεφωνικώς στο 2310.500.320 από τις 10:00-15:00 εκτός Κυριακής και αργιών.
 • Σε περίπτωση που έχετε κάποιο παράπονο από τη διεξαγωγή της παραγγελίας σας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο που έχει σχέση με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε τηλεφωνικώς, είτε αποστέλλοντας e-mail στο [email protected]

Διάφοροι Όροι :

 • Η Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να τροποποιήσει τους παρόντες όρους ανά πάσα στιγμή, οι οποίοι και θα ανακοινώνονται στην Ιστοσελίδα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Σε κάθε περίπτωση για τον Χρήστη θα ισχύουν οι όροι που είναι αναρτημένοι κατά την ημερομηνία της παραγγελίας του.
 • Η Εταιρεία, επίσης, επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να διακόψει ανά πάσα στιγμή και απροειδοποίητα μέρος ή το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών της Ιστοσελίδας.
 • Η μη ενάσκηση οποιουδήποτε εκ των απορρεόντων από τους παρόντες όρους δικαιωμάτων της Εταιρείας δεν συνεπάγεται σε καμία περίπτωση παραίτηση από αυτά.

 

Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δικαιοδοσία :

 • Στην παρούσα σύμβαση εφαρμόζεται το ελληνικό δίκαιο, ενώ για οποιαδήποτε διαφορά τυχόν προκύψει αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης. Εναλλακτικά, προτείνεται η λύση του εξωδικαστικού συμβιβασμού μέσω του Ευρωπαϊκού Φορέα Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών, κάνοντας κλικ εδώ.

                         

Η Συγκατάθεση σας:

 • Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.

Αλλαγές στους Γενικούς Όρους :

Οι παρόντες Όροι ενδέχεται να τροποποιηθούν οπότε είναι ευθύνη του καταναλωτη να τους διαβάζει σε τακτά χρονικα διαστήματα,
καθώς οι Όροι που βρίσκονται σε ισχύ τη στιγμή της κατάρτισης της Σύμβασης  είναι και οι εφαρμοστέοι.

 • Αν αποφασίσουμε να αλλάξουμε τους γενικούς όρους, θα δημοσιεύσουμε αυτές τις αλλαγές σε αυτήν τη σελίδα. Καθως οι παρόντες Όροι ενδέχεται να τροποποιηθούν είναι ευθύνη του καταναλωτη να τους διαβάζει σε τακτά χρονικα διαστήματα, καθώς οι Όροι που βρίσκονται σε ισχύ τη στιγμή της κατάρτισης της Σύμβασης  είναι και οι εφαρμοστέοι.